despre_noi_ro

Suntem furnizori de piese de schimb, consumabile si echipamente pentru foreze si utilaje de constructii.

Calitatea si prestanta serviciilor ne fac un partener competent pentru industria extractiva, industria exploatarilor de cariere si diverse aplicatii speciale de foraj.

Promovam produse pentru exploatarea carierelor de piatra / aggregate, balastiere, domeniul constructiilor, exploatari de subteran (minerit si tuneluri ), foraje puturi de apa si alte foraje special.

> 2011 devenim reprezentantul oficiali ai companiei ROCKMORE International GmbH pentru Romania si Europa de Est, astfel va punem la dispozitie o gama larga de consumabil si echipamente pentru aplicatii de foraj.

> 2012 pentru a tine pas cu cerintele pietii oferim servicii de service pentru utilaje de foraj si de constructii, pe intreg teritoriul Romaniei.

> 2013 devenim parteneri oficiali in Romania pentru producatorul de foreze SOOSAN. Am ales acest parteneriat pentru a furniza clientilor nostrii alternative pentru deja cunoscutele produse Sandvik, Atlas Copco, Bohler. Forezele sunt destinate foajelor in cariere de aggregate (foraje pentru gauri de impuscare) si foraje de subteran. Sunt proiectate in Germania si ansamblate in Korea motiv pentru care ofera un bun echilibru intre fiabiitate si pret de achizitie.

> 2014 ne extindem exporturile catre piete Est-Europene precum Ucraina, Bulgaria, Serbia.

Est-Europe